Lyst til å leie vår snaplab?

Hva er snaplab?

Vår "Snaplab" er en bildekiosk som ligner mye på den man kan finne i forskjellige fotobutikker. Du kan koble til mobiltelefon, minnekort eller harddisk, og enkelt printe bilder i f.eks. 10x15cm, 15x15cm, eller 15x20cm.

Julebord, bursdag,
eller firmafest?

Vår Snaplab passer seg like godt i en 40-årsdag som til firmafest, julebord, bryllupsfest eller andre store tilstelninger.

Dere får låne vårt utvalg av props, og vi gir dere full opplæring i bruk av Snaplaben. Ikke vær redd, den er kjempelett å bruke!

Foto til fest!

Lurer du på hvordan du skal toppe fjorårets julebord eller firmafest? Kanskje du vil ha det lille ekstra som får stemningen til å ta av? Vi har løsningen!

Sett opp en egen fotovegg, lån rekvisitter og Snaplab av oss, og la gjestene dine ta bilder og kose seg med printing av bildene i løpet av hele kvelden. Vi lover dere at det vil bli god stemning og mange morsomme bilder å se tilbake på!

PAKKE 1

 • Lån av Snaplab i et døgn

 • Print opp til 300 bilder 10x15cm

 • Større størrelser kan også printes (f.eks. 15x20)

 • Vi gir deg innføring i bruk og oppsett

 • Forsikring

 • Lån av props

 • Snaplaben hentes og leveres hos oss i Åsane

  2.900,- ink. mva

Ofte stilte spørsmål

Hvor stor er Snaplaben?


Snaplaben er ca. 28x24x40 cm og veier ca. 25 kg. Så den veier litt, men er grei å ta med seg over alt. Den trenger to støpsel for strøm.
Hva gjør vi om vi lurer på noe teknisk?


I pakke 1 og 2 er det ikke inkludert fotograf. I pakke 3 er det inkludert fotograf som passer på at det tekniske er i orden. Bestiller du pakke 1 eller 2 kan du likevel ringe oss om du har tekniske spørsmål. SnapLaben er enkel å bruke, så du trenger ikke være IT-ekspert for å bruke den eller å sette den opp.
Hvordan bruker vi snaplaben?


Det er veldig enkelt! Du kobler til strøm, trykker på en knapp, så er du i gang. Deretter er det bare å koble til mobiltelefon eller minnekort, og velge de bildene du vil ha, så printer den i løpet av noen sekunder.
Hvor store bilder kan vi printe på Snaplaben?


Du kan printe mange forskjellige størrelser, f.eks. 10x15cm, 15x15cm, eller 15x20cm.
Printeren kan lage bilder i 15cm bredde, og så lange bilder du vil. Så du kan f.eks. lage et langt bilde i 15x40cm om du vil.
Hvor henter vi Snaplaben?


Snaplaben hentes hos oss i Myrdalskogen 24, med mindre annet er avtalt.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© 2021  FotoFruene AS