top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Myte: Det blir bare oppstilte bilder hos fotografen

Hva tenker du på når du tenker på fotografbilder?


Tenker du på bilder fra du selv var liten? Eller kanskje fra du var konfirmant, og måtte stå og smile pent foran kamera? Vel, glem de tingene.


Barnet ditt vil kose seg på fotogafering hos oss, enten vi er i studio eller utendørs.Med erfaring fra jobb i barnehage er vi vant til å tilpasse oss til hvordan barna er. Noen synes det er litt skummelt å gå til fotograf, og trenger en litt forsiktig og rolig start på fotograferingen. Andre er klar for action med en gang, og krever litt hopping, dans, musikk og morro. Noen trives best innendørs, andre trives best ute. Da er det supert at vi har et nydelig uteområde hvor barna kan herje, leke og utforske mens vi tar bilder.


Vi tar bildene ute enten det er sterk sol, overskyet eller regn. Været betyr ikke så mye for oss, om det ikke betyr så mye for deg heller. Litt hopping i en sølepytt er bare gøy! Og ønsker du heller bilder inne studio, så gjør vi selvfølgelig det istedenfor.

Det er opp til deg, og hvordan barnet ditt er. Du kjenner barnet ditt best, og du vet best hva som passer for dere.


Og vet du hva? Å gå til fotogafen med barnet ditt er en fin ting å gjøre enten du har en 1-åring, 4-åring eller 10-åring. Det finnes ingen regler for når man skal gå til fotografen, og hvorfor ikke ta med barnet på fotografering utenom de store merkedagene? Det er like viktig å forevige bilder fra skolealderen som det er å ta 1årsbildene eller konfirmantbildene.Commentaires


bottom of page