top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Mer enn bare en gjestebok - et minne for livet!

Oppdatert: 28. apr. 2022

Alle detaljene begynner å komme på plass før brylupet, og du gleder deg til den store dagen!


Det skal bli en fantastisk dag med familie og venner, hvor minner skapes - men hvordan kan du bevare minnene på en morsom og unik måte?


Gjesteboken er stedet der du får samlet hilsener fra alle gjestene, så hvorfor ikke gjøre den ekstra fin og personlig med bilder fra parfotograferingen?"Det er veldig kjekt å ha en gjestebok fra bryllupet som er mer enn bare hilsener. Å ha en personlig gjestebok bok med mange fine bilder fra parfotograferingen, som bryllupsgjestene kunne skrive om øyeblikk fra dagen og beskrive oss som brudepar i, er veldig kjekt. Den ligger fremme i stuen og blir hyppig bladd i 😊 - Cathrine"

Temabaserte sider gir gjestene en ekstra dose inspirasjon og idèer til å komme på noe gøy og personlig å skrive i gjesteboken.


For eksempel "Dagens fineste øyeblikk", "Tegn brueparet" eller "Tips til de nygifte" hvor gjestene kan fylle ut. Dette gjør det også enda morsommere å lese i den senere!Når gjesteboken samtidig er krydret med flotte bilder av deg og din kjære, vil alle gjestene få lyst til å skrive og se i boken.Gjesteboken har matt fotopapir av høyeste kvalitet som fremhever bildene og er lett å skrive på, og dere får med en spesiell penn til å skrive med.


Gjesteboken er designet av oss, og vi gjør gjerne egne tilpasninger for at du skal få en unik og vakker gjestebok til din store dag.


Pris på gjestebok starter på kr 8.250kr inkl. 10 dobbeltsider, og den kan oppgraderes og tilpasses etter dine ønsker.
Vil du ha mer informasjon om parfoto, gjestebok eller bryllupsfoto?
Comments


bottom of page