top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Konfirmanttilbud høst 2021

Ungdommen din er på vei til å bli voksen og mer selvstendig. Konfirmasjonen er en stor dag i livet og en fin anledning til å få tatt bilder av ungdommen din. Kanskje du også vil familien for å få fanget noen fine minner sammen? Tiden går så alt for fort, og plutselig er undommen begynt på videregående.
Med profesjonelle fotografbilder har dere nydelige bilder som både du og konfirmanten stolt kan se tilbake på om et, fem eller kanskje ti år.


Hvor vil du ta bildene? Liker du klassiske bilder kan vi ta bilder innendørs i vårt fotostudio i Åsane. Har du lyst på fine, avslappede bilder utendørs, så har vi et utrolig fint uteområde ved studio. Har dere et sted som er helt spesielt for dere? Da kan du velge selv hvor vi skal ta bildene. Ønsker du en mer urban stil på bildene kan vi f.eks. være i trange smug i Bergen sentrum eller Gamle Bergen.

For å få en ekstra fin og variert bildeserie oppfordrer vi til å ta med ting som gjenspeiler interessene og personligheten til konfirmanten. Det kan være alt fra en gitar, til fotballdrakt eller motorsykkel.

Det er bare fantasien som setter grenser!

Høsttilbud på konfirmantfoto:

  • Konfirmantfotografering

  • Forstørrelse i 20x25cm (størrelse kan oppgraderes)

  • 20 takkekort personlig designet med kovolutter

  • Bildene tas i studio, ute, eller vi kan gjøre begge deler for en ekstra variert bildeserie

  • Ta gjerne med klesskift eller hobbyrelaterte ting på fotograferingen!


Tilbudspris kr: 2.690,-

(verdi kr. 3.215,-) Les mer her og bestill time:

https://www.fotofruene.no/konfirmant Tilbudet gjelder fra 14.09.21.Comments


bottom of page