top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Konfirmantfoto 2022 - årets tilbud

Oppdatert: 3. mai 2022

Synes du det er vanskelig å få tatt fine bilder av ungdommen i huset? Han eller hun er kanskje ikke så glad i å bli fotografert?


Vil du ha bilder som skiller seg ut fra mengden av "snapshots" som er tatt i full fart med mobilen foran et tre i hagen?Har du lyst på nydelige bilder av ungdommen som de stolt kan se tilbake på når han/hun er voksen?


Overlat jobben til oss! Vi garanterer at det blir en hyggelig opplevelse for ungdommen, og at du sitter igjen med bilder og produkter som skiller seg ut!


Konfirmanttilbud 2022

  • Fotografering i studio/ute

  • Forstørrelse i 24x30cm (størrelse kan oppgraderes)

  • 10 takkekort personlig designet med kovolutter

  • Bildene tas i studio, ute, eller vi kan gjøre begge deler for en ekstra variert bildeserie

  • Ta gjerne med klesskift eller hobbyrelaterte ting på fotograferingen! Da blir det ofte mye kjekkere, og mye mer personlige bilder!

Om du vil tar vi bilder på andre steder i Bergen mot et lite tillegg. Bildet over er tatt i Gamle Bergen, som er en ypperlig location for en variert og fin bildeserie.
Vil du ha en artig og variert bildeserie som viser ungdommens personlighet og interesser? På bildet over tok konfirmanten med seg en motorsag, fordi han er elsker å snekre og lage ting i tre.


Det er bare fantasien som setter grenser, så man kan ha med alt fra fotballdrakt, instrument, eller man kan ta med seg kjæledyret sitt. Noen konfirmanter har også hest og da reiser vi ut og tar fine bilder sammen med hesten.


Lurer du på noe? Lyst å bestille time?


Kontakt oss:

www.fotofruene.no/kontakt

Comments


bottom of page