top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Gi gavekort - gi minner!

Er du ute litt i siste liten og ser etter en personlig gave til den som har alt? Fortvil ikke! Gavekortene våre faller alltid i smak hos mottaker. Vi sender deg gavekort på mail, eller du kan komme innom oss om du ønsker et fysisk gavekort.
Hvem passer gavekortet til?

- Bestemor/Bestefar: Besteforeldre har som regel alt de trenger, men de får aldri nok bilder av sine barn og barnebarn. Gi de et gavekort og ta bildene sammen på nyåret når det passer å være sammen i større grupper. Flere kunder har også tatt søskenbarnbilder og overrasket sine besteforeldre med et bilde.

- Kjæresten: Overrask din kjæreste eller samboer med gavekort på parfotografering. Passer like godt for unge og nyforelskede par, som de som har vært sammen i mange år. Vi tar bilder ute på valgfri location eller i studio, dere velger. Kanskje det er et sted dere har et spesielt forhold til? - Forlovelsesbilder: Skal du fri til kjæresten? La oss dokumentere det! Vi planlegger sammen med deg, og sørger for å fange stemningen og uttrykkene, uten at noe blir avslørt.


- Nybakte foreldre: Gavekort på baby/barnefotografering er en super gave å gi til jul, eller som gave ved fødsel/dåp. Da kan foreldrene selv planlegge når de vil ta bildene, og de kan forevige fine minner med den lille som vokser så fort.


- Forlovede par: Kjenner du noen som skal gifte seg? Hva med å gi de gavekort på forlovelsesfotografering, eller valgfritt beløp som de kan bruke hos oss til å lage bilder. Vi har mange nydelige produktr å velge mellom, og bildene trenger ikke være tatt hos oss. Tips de gjerne om oss også om de er på jakt etter en profesjonell bryllupsfotograf.Kontakt oss om du ønsker å gi et gavekort til en du er glad i! Du kan lese om våre tjenester på https://www.fotofruene.no/priser-fotografering og vi lager gjerne et gavekort på valgfritt beløp.

Betaling:

Du kan betale med vipps eller få faktura på mail.

Коментарі


bottom of page