top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Den mest verdifulle gaven

Oppdatert: 4. okt. 2022

Det nærmer seg jul og du tenker kanskje på hva du skal gi i julegaver til familien?

Sitter du og tenker at dine foreldre eller søsken har det de trenger fra før,

og at det er vanskelig å finne på hva de skal få? Da er bilder av noen de er glad i den perfekt gave! Det beste er at det er en gave som varer, og som øker i verdi i årene som kommer.

I tillegg har det en kjempeverdi for barna dine, som har koselige minner med familien når de blir eldre.Kanskje dine foreldre ønsker seg bilder av barnebarna til jul? Eller kanskje de selv hadde likt å være med på bildene?

Passer det ikke å ta bildene før jul?

Da kan du kjøpe gavekort hos oss, eller booke en time til fotografering på nyåret.


Bestiller du time nå rekker vi fint å lage produktene dine før jul, og du slipper å tenke på noe annet enn å møte opp til timen, og velge hvilke bilder du vil ha på bestillingstimen etterpå. Vi kan til og med gavepakke bildene for deg, så du kan legge de rett under juletreet! Etter fotograferingen setter vi opp avtale for en bestillingstime. Her går vi gjennom bildene sammen og hjelper deg å finne en passende størrelse på bildene til deg og de som skal få gave. Vi viser deg de nydelige produktene du kan velge mellom og svarer på alle spørsmål du måtte ha.Vi kan ta bilder av hver familie hver for seg og sette dere sammen på en montasje, eller ta et bilde av dere alle samlet på et bilde.


Her kan du se eksempel på et av våre flotte produkter: Bildeboks med 10 bilder i 20x25cm.


Bestill time i dag: Mail: post@fotofruene.no Nettside: www.fotofruene.no


Comments


bottom of page