top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFotofruene AS

Babyfoto - Spørsmål og svar

Går du og vurderer å ta din lille baby på fotografering? Du har kanskje mange spørsmål du vil ha svar på før du vil booke en fotograf? Her har vi samlet svar på spørsmål vi ofte får når det gjelder babyfoto.


Hva er den beste tiden å ta babybilder? Her finnes det ingen fasitsvar, for hver alder har sin egen sjarm. Men om du ønsker søte bilder som virkelig fanger babypreget; sørg for å booke før babyen er blitt for stor! Tiden går så utrolig fort når barna er små, og plutselig har den lille babyen blitt et år. Vi anbefaler å ta bilder når babyen er 6-8 måneder. Da kan man få mange morsomme ansiktsuttrykk, og de fleste babyer kan ligge på magen og løfte hodet, eller sitte, kanskje med litt hjelp fra mamma eller pappa. På den måten kan vi få en variert og fin bildeserie.Kan vi ta familie/søskenbilder sammen med babyen? Ja, vi tar ikke noe tillegg for å ta bilder med søsken eller foreldre.


Hva må vi ta med til fotograferingen? Dette vi du få informasjon om på en mail når du har booket time, men sørg for å ha med mat til babyen dersom du ikke ammer. Ta gjerne med bamser eller leker til babyen. Vi har leker og bamser i studio, men bildene vil få et mer personlig preg med egne leker. Husk å ta med klesskift dersom du skal være med på noen av bildene.


Hvilke klær bør vi ha på? Dette får du også informasjon om. Men generelt anbefaler vi duse farger, og klær uten store logoer, da dette stjeler mye oppmerksomher fra personene på bildene. Ta gjerne med et ekstra skift med klær om du er usikker.Hva koster fotograferingen, og hva er inkludert?

Fotografering i èn time i studio koster 1500kr. Denne prisen gjelder for fotografering, og inkluderer ikke produkter eller digitale bilder. Dette kan dere bestille på bestillingstimen i etterkant.


Hva skjer på bestillingstimen? På bestillingstimen går vi gjennom bildene fra fotograferingen. Vi viser vanligvis mellom 30 og 50 bilder. Her viser vi dere våre mest populære produkter, og hjelper deg å finne ut hvilke produkter som passer til hjemmet ditt. Kanskje du vil ha et stort bilde i stuen? Kanskje du vil ha flere små? Hvilken størrelse burde bildene være? Alt dette hjelper vi deg med, og du får egne rabatter som gjelder ved bestilling denne dagen.Sletter dere bildene? Vi sletter aldri bildene, så du kan alltid komme tilbake til oss ved en senere anledning, om du ønsker å bestille flere bilder.


Lurer du på noe mer? Klikk her for å kontakte oss.

bottom of page