Om oss

Vi er Lena og Yvonne. Vi elsker å fotografere, og har begge svennebrev i fotograffaget. Yvonne tok svennebrevet i 2010, og Lena tok sitt svennebrev i 2012, samt Mesterbrevet i 2016. Etter dette har vi opparbeidet oss flere års erfaring både i og utenfor studio.

Vi elsker å bli kjent med nye mennesker og å dokumentere både små og store begivenheter, enten det er utdrikningslag eller babybilder.

Hva er det som driver oss?

Det som driver oss er de glade kundene våre! Alle de koselige tilbakemeldingene vi får, og ikke minst det at vi skaper noe verdifullt som vi vet at kundene våre vil ha stor glede av i årevis.
 

Vi fotograferer gjerne ute eller hjemme hos deg, så vel som i studio. Det er opp til deg!

Hva får du hos oss?

Du får to kreative fotografer som er litt sprø i kantene. Du får godt håndtverk. Du får unike minner. Du får super service. Er du heldig får du til og med sjokolade!

Bildene og produktene vi leverer er håndlaget i Norge og av høy kvalitet, slik at du og familien din kan ha glede av dem i generasjoner.

"Dyktige, effektive og super kundeservice. Tusen takk for en hyggelig handel!"

- Anja

  "Fysøren, så gjennom slideshowet nå og er utrolig fornøyd! Dere er rett og slett helt rå, og jeg skal anbefale dere videre! Det gikk over alle forventninger!  Vil virkelig anbefale fotofruene! Utrolig dyktige fotografer."

- Ingrid og Lars Olav

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2021  FotoFruene AS

Copyrights