Din kjærlighetshistorie

Det er en stor ære å få være den som er tilstede og dokumenterer deres store dag. Vi elsker å fange kjærligheten mellom to mennesker. Få være der med dere, familien og vennene deres som endelig er samlet. Dokumentere de små og store øyeblikk.

Skålingen med forlovere før vielsen. Ansiktsuttrykkene når blikkene møtes i kirken for første gang. Den gode maten. Talene, og all latteren på festen.

Den første dansen, og festingen på slutten av kvelden.

Hos oss får du ikke bare èn, men to sprudlende fotografer med på dagen din. Vi har mange bryllupsfotograferinger bak oss og jobber utrolig godt sammen. Vi hjelper hverandre, så dere får de beste bildene.

 

På denne måten kan en av oss dokumentere deres første kyss som nygifte, samtidig som den andre fotograferer en rørt mamma som sitter og tørker tårer. Du kan få bilder fra galleriet i kirken, samtidig som den andre tar bilder tett på dere bak alteret.

 

Vil dere hilse på oss før dere bestemmer dere?
Vi elsker å bli kjent med nye folk, og gleder oss til å høre deres historie. Vi tar gjerne et uforpliktende møte på Zoom, eller dere kan komme innom og bli kjent med oss over en kopp kaffe (eller te, i vårt tilfelle) i vårt studio i Åsane.

bryllupsfotograf_bergen.jpg

Sølv

Vielse

+

2 timer

kr. 11.900,-

Gull

Vielse

+

5 timer

kr. 18.000,-

Diamant

Heldagsfoto

10 timer

kr. 26.000,-

 

Ofte stilte spørsmål

Kan vi booke dere til bryllup utenfor Bergen?


Selvfølgelig! Vi elsker å reise og er åpen for å ta oppdrag over hele landet. Ta kontakt og fortell litt om bryllupsplanene deres, så gir vi gi dere et komplett tilbud som inkluderer reise.
Kan vi kjøpe fotoprodukter hos dere?


Ja, selvfølgelig! Du kan bestille nydelige album, veggbilder og andre produkter av høy kvalitet hos oss. Albumene er svært populære både blant brudepar og andre kunder, og kan tilpasses etter deres smak.

Dere vil få mye mer glede av bildene når dere får printet de og kan ha et stort, flott bilde på veggen, eller et album dere kan bla i og vise frem til familie og venner. Kanskje foreldrene deres også ønsker seg et album? Produktene våre er håndlaget, av høy kvalitet, slik at de varer i generasjoner.
Les om bookingbetingelser


Booking og reservasjon av dato bekreftes ved at brudeparet signerer en kontrakt med oss, samt forhåndsbetaler kr. 4.500,- for å sikre sin dato. Dette beløpet er ikke refunderbart, og trekkes fra totalbløpet når siste rest av fotograferingen betales. På denne måten har vi låst denne datoen til dere, og andre kan ikke reservere denne datoen til fotografering.
Kjøregodtgjørelse og andre tillegg


Ønsker du å leie oss noen ekstra timer utover kvelden er prisen kr. 1.250,-/time. For kjøring utover 25 km kommer kjøretillegg på 8 kr pr. km. + evt. bom/ferge/parkering.
Når kan vi se bildene?


Tidspunkt vil variere etter hvor travel vi er og om det er i ferietid på sommeren. Som regel regner vi ca. 5-7 uker etter bryllupet. Da tar vi kontakt med dere og inviterer dere inn på bestillingstime. Her får dere se gjennom alle de beste bildene, og dere velger deres favoritter. Vi viser dere våre produkter, og lager gjerne et uforpliktende design til album eller takkekort. Vi viser dere hvordan ulike størrelser vil se ut på veggen, og kommer med våre tips for å få det beste resultatet i album eller på veggen. Dersom dere bor langt unna ordner vi en galleriløsning på nett.
Spørsmål om booking og Covid-19


Dersom dere har booket oss og er nødt til å flytte datoen pga. restriksjoner (Covid 19) så kontakt oss før dere setter ny dato. På denne måten er dere sikker på at vi er ledige på den nye datoen deres. Vi gir dessverre ikke tilbake bookinggebyret ved avlyst fotografering pga. Covid 19.

Kontakt oss

NB! Mailer fra oss kan havne i spamfolder, så ta en kikk der dersom du ikke får svar av oss innen kort tid.

© 2021  FotoFruene AS

Copyrights