Din kjærlighetshistorie

0119-194.jpg

Bryllupsdagen er din store dag. Dagen du skal gi ditt ja. Familie og venner samles for å feire kjærligheten mellom deg og din kjære.
Mest sansynlig samles dere aldri på denne måten igjen.

Dagen din kommer til å bli full av store opplevelser.
Du og partneren din er i deres egen boble,
og det skjer så mange små øyeblikk som er umulig å få med seg.

Vil du sitte igjen med unike minner fra dagen din?
Vil du bla i et album som forteller historien om dagen deres i bilder? Alle små og store hendelser fra dagen deres har blitt dokumentert. Pappa sine tårer under talen til bruden. Barna som leker og tuller i kirken. Tante Sofie sin morsomme dans sent på kvelden som alle lo så godt av.


Med to fotografer får du fanget alle de små øyeblikkene som du fort glemmer, eller som du kanskje ikke får med deg på en opplevelsesrik dag.
 

Velger du oss får du to fotografer med deg - hele dagen om du vil!
På den måten kan en av oss dokumentere deres første kyss som nygifte, samtidig som den andre fotograferer en rørt mamma som sitter og tørker tårer. Du kan få bilder fra galleriet i kirken, samtidig som den andre tar bilder tett på dere bak alteret.

Kanskje vi er fotografen for dere? Send oss en melding da vel!

Skriv til oss, så setter vi opp en avtale for bookingmøte.
Bookingmøtet har vi i vårt studio i Åsane,
eller vi kan ta det online via Zoom.

Bookingmøtet er et hyggelig og uformelt møte hvor vi får hilst på hverandre, og dere kan forteller mer om dere selv og bryllupsplanene. Vi svarer også på alle spørsmål dere måtte ha.


På denne måten får dere vite om alt dere trenger før dere bestemmer dere for om vi er de rette fotografene for dere.

bryllupsfotograf_bergen.jpg

Pris bryllupsfotografering

Sølv

Planleggingstime

+

Vielse

+

2 timer

+

40 bildefiler

høyoppløst

+

15 stk designtakkekort

kr. 11.900,-

Gull

Planleggingstime

+

Vielse

+

5 timer foto

+

80 bildefiler

høyoppløst

+

15 stk designtakkekort +
Premium print 24x30cm

kr. 17.900,-

Diamant

Planleggingstime

+

Heldagsfoto
10 timer

+

250 bildefiler

høyoppløst

+

20 stk designtakkekort

+

Premium print 24x30cm

kr. 26.000,-

Kontakt oss

NB! Mailer fra oss kan havne i spamfolder, så ta en kikk der dersom du ikke får svar av oss innen kort tid.

Takk, du får snart en hyggelig mail fra oss!

 

Ofte stilte spørsmål

Kan vi booke dere til bryllup utenfor Bergen?


Selvfølgelig! Vi elsker å reise og er åpen for å ta oppdrag over hele landet. Ta kontakt og fortell litt om bryllupsplanene deres, så gir vi gi dere et komplett tilbud som inkluderer reise.
Kan vi kjøpe fotoprodukter hos dere?


Ja, selvfølgelig! Du kan bestille nydelige album, veggbilder og andre produkter av høy kvalitet hos oss. Albumene er svært populære både blant brudepar og andre kunder, og kan tilpasses etter deres smak.

Dere vil få mye mer glede av bildene når dere får printet de og kan ha et stort, flott bilde på veggen, eller et album dere kan bla i og vise frem til familie og venner. Kanskje foreldrene deres også ønsker seg et album? Produktene våre er håndlaget, av høy kvalitet, slik at de varer i generasjoner.
Les om bookingbetingelser


Booking og reservasjon av dato bekreftes ved at brudeparet signerer en kontrakt med oss, samt forhåndsbetaler kr. 4.500,- for å sikre sin dato. Dette beløpet er ikke refunderbart, og trekkes fra totalbløpet når siste rest av fotograferingen betales. På denne måten har vi låst denne datoen til dere, og andre kan ikke reservere denne datoen til fotografering.
Kjøregodtgjørelse og andre tillegg


Ønsker du å leie oss noen ekstra timer utover kvelden er prisen kr. 1.250,-/time. For kjøring utover 25 km kommer kjøretillegg på 10 kr pr. km. + evt. bom/ferge/parkering.
Når kan vi se bildene?


Tidspunkt vil variere etter hvor travel vi er og om det er i ferietid på sommeren. Som regel regner vi ca. 5-7 uker etter bryllupet. Da tar vi kontakt med dere og inviterer dere inn på bestillingstime. Her får dere se gjennom alle de beste bildene, og dere velger deres favoritter. Vi viser dere våre produkter, og lager gjerne et uforpliktende design til album eller takkekort. Vi viser dere hvordan ulike størrelser vil se ut på veggen, og kommer med våre tips for å få det beste resultatet i album eller på veggen. Dersom dere bor langt unna ordner vi en galleriløsning på nett.
Spørsmål om booking og Covid-19


Dersom dere har booket oss og er nødt til å flytte datoen pga. restriksjoner (Covid 19) så kontakt oss før dere setter ny dato. På denne måten er dere sikker på at vi er ledige på den nye datoen deres. Vi gir dessverre ikke tilbake bookinggebyret ved avlyst fotografering pga. Covid 19.