top of page

Levende og dokumentariske bilder fra din store dag

0172-216.jpg

Blir du stresset av tanken på oppstilte bilder og stive poseringer?
Har du lyst å bare slappe av og være deg selv på bildene?
Er du enig i at det ikke er helt krise om kjolen blir litt skitten under fotograferingen?
Da burde vi prate sammen.

Ta det helt med ro. Vi kommer til å gjøre det vi kan for at kjolen din ikke skal bli skitten,
men vi tror på at du har en bedre bryllupsdag om du kan være avslappet uten å måtte bekymre deg for hvordan kjolen ser ut eller hvordan bildene blir.

Bryllupsdagen er din store dag. Dagen du skal gi ditt ja. Familie og venner samles for å feire kjærligheten mellom deg og din kjære.
Mest sannsynlig samles dere aldri på denne måten igjen.

Vil du sitte igjen med unike minner fra dagen din?
Vil du bla i et album som forteller historien om dagen deres i bilder? Album der alle små og store hendelser fra dagen deres har blitt dokumentert. Pappa sine tårer under talen til bruden. Barna som leker og tuller i kirken. Tante sin morsomme dans sent på kvelden som alle lo så godt av.


Med to fotografer får du fanget alle de små øyeblikkene som du fort glemmer, eller som du kanskje ikke får med deg på en opplevelsesrik dag.
 

Velger du oss får du to fotografer med deg - hele dagen om du vil!
På den måten kan en av oss dokumentere deres første kyss som nygifte, samtidig som den andre fotograferer en rørt mamma som sitter og tørker tårer. Du kan få bilder fra galleriet i kirken, samtidig som den andre tar bilder tett på dere bak alteret.

Skriv til oss, så setter vi opp en avtale for bookingmøte.
Bookingmøtet har vi i vårt studio i Åsane,
eller vi kan ta det online via Zoom.

Bookingmøtet er et hyggelig og uformelt møte hvor vi får hilst på hverandre, og dere kan forteller mer om dere selv og bryllupsplanene. Vi svarer også på alle spørsmål dere måtte ha.


På denne måten får du vite om alt du trenger før du bestemmer deg for om vi er de rette fotografene for dere.

Pris bryllupsfotografering

bryllupsfotograf_bergen.jpg

Sølv

Planleggingssamtale
+
Foto under vielse
+
3 timer foto på bryllupsdagen
+
Eksklusivt bryllupsalbum 20x20cm
+
Forlovelsesfotografering
+

Eksklusivt print 30x40cm

kr 26.000,-

Gull

Planleggingssamtale
+
Foto under vielse
+
5 timer foto på bryllupsdagen
+
To fotografer
+

Eksklusivt bryllupsalbum 20x20cm
+
Forlovelsesfotografering
+
Eksklusivt print 30x40cm

kr. 33.000,-

Diamant

Planleggingssamtale
+
Foto under vielse
+
9 timer foto på bryllupsdagen
+
To fotografer
+

Eksklusivt bryllupsalbum 20x20cm
+
Forlovelsesfotografering
+
Eksklusivt print 30x40cm

kr. 39.000,-

Gjestebok

Bland nydelige minner fra parfotograferingen med minnerike hilsener fra gjestene i bryllupet ditt.

Boken har god plass hvor venner og familie kan skrive personlige hilsener. Dine favorittbilder fra parfotograferingen blandes med morsomme og varierte tekster som gjør det gøy å se tilbake på minnene i boken. F.eks. "tegn brudeparet", "dagens morsomste øyeblikk", og "ditt fineste minne med brudeparet".

Du får ikke en mer personlig gjestebok enn denne!

Pris fra kr 8.500 ,-

Produktfoto_gjestebokalbum-21.jpg
Produktfoto_gjestebokalbum-7.jpg
bilderinnigjestebok-7.jpg

Kontakt oss

 • Kan vi booke dere til bryllup utenfor Bergen?
  Selvfølgelig! Vi elsker å reise og er åpen for å ta oppdrag over hele landet. Ta kontakt og fortell litt om bryllupsplanene deres, så gir vi gi dere et komplett tilbud som inkluderer reise.
 • Les om bookingbetingelser
  Booking og reservasjon av dato bekreftes ved at brudeparet signerer en kontrakt med oss, samt forhåndsbetaler 30% av totalbeløpet for å sikre sin dato. Dette beløpet er ikke refunderbart, og trekkes fra totalbløpet når siste rest av fotograferingen betales. På denne måten har vi låst denne datoen til dere, og andre kan ikke reservere denne datoen til fotografering.
 • Kan vi kjøpe fotoprodukter hos dere?
  Ja, selvfølgelig! Du kan bestille nydelig album og gjestebok, veggbilder og andre produkter av høy kvalitet hos oss. Albumene er svært populære både blant brudepar og andre kunder, og kan tilpasses etter deres smak. Dere vil få mye mer glede av bildene når dere får printet de og kan ha et stort, flott bilde på veggen, eller et album dere kan bla i og vise frem til familie og venner. Kanskje foreldrene deres også ønsker seg et album? Produktene våre er håndlaget, av høy kvalitet, slik at de varer i generasjoner.
 • Får vi med oss to fotografer på bryllupsdagen?
  Ja, ved booking av de to største pakkene våre garanterer vi at du får med deg to fotografer. Når vi er to fotografer, får vi dekket flere forskjellige vinkler og fanget flere øyeblikk samtidig. Dette er spesielt nyttig under vielsen og når det skjer ting flere steder på en gang.
 • Kjøregodtgjørelse og andre tillegg
  Ønsker du å leie oss noen ekstra timer utover kvelden er prisen kr. 1.500,-/time. For kjøring utover 25 km kommer kjøretillegg på 15 kr pr. km. + evt. bom/ferge/parkering.
 • Når kan vi se bildene?
  Tidspunkt vil variere etter hvor travel vi er og om det er i ferietid på sommeren. Som regel regner vi ca. 5-7 uker etter bryllupet. Da tar vi kontakt med dere og inviterer dere inn på bestillingstime. Her får dere se gjennom alle de beste bildene, og dere velger deres favoritter. Vi viser dere våre produkter, og lager gjerne et uforpliktende design til album eller takkekort. Vi viser dere hvordan ulike størrelser vil se ut på veggen, og kommer med våre tips for å få det beste resultatet i album eller på veggen. Dersom dere bor langt unna ordner vi en galleriløsning på nett.
bottom of page